Homeclearing en Home Salesclering

Homeclearing laat de energie weer stromen. Dat geeft rust, ruimte, frisheid en helderheid in je huis en in jezelf.

Tijdens een clearing wordt je huis gecontroleerd op energieën en zuiverheid. Daarbij wordt waargenomen of er sprake is van geostatische belasting (leylijnen en aardstralen), onzuivere energieën en sporen van achtergebleven emoties. Na de scan krijg je een advies over te nemen maatregelen. Daarna wordt een plan van aanpak overeengekomen. Daarbij kan gekozen worden voor een directe Clearing, of een verdergaand onderzoek naar de oorsprong van de verstoringen en een gerichte oplossing.

Clearing blijkt veelvuldig een effectieve manier om onverklaarbare vermoeidheid, lusteloosheid, gevoelens van beklemming, spanning en zwaarte op te lossen. Cliënten ervaren na een Clearing meer vitaliteit, innerlijke rust, minder spanning en ze slapen doorgaans beter. Ook komt er een fijne stroming op gang en meer levenslust.


Een uitgebreide analyse naar de oorzaak en kracht van de verstoringen en daaropvolgende Clearing van meerdere bronnen van verstoring € 175,-.

Dit bedrag is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.


Home sales Clearing

EEN ‘ONVERKOOPBAAR’ HUIS VERKOPEN

Alle huizen in jouw buurt of vergelijkbare huizen gaan ‘als warme broodjes over de toonbank’, behalve jouw huis. Kijkers worden geen kopers en lijken af te haken om onduidelijke redenen. Wij komen vaak tegen dat dergelijke huizen een negatieve energetische lading hebben die maakt dat potentiële kopers afgeschrikt raken. Bertus Gazenbeek herkent deze energieën en brengt de harmonie terug, waarna verkoop ineens mogelijk blijkt. Lees in het hoofdmenu onder Referenties enkele opmerkelijke ervaringen van cliënten.


JE NIEUWE HUIS ENERGETISCH LATEN REINIGEN

Als je een huis koopt koop je niet alleen de stenen waar het huis van is opgebouwd maar ook de energetische historie van het huis en zijn vorige bewoners. Deze energetische geschiedenis kan een grote invloed op je huidige gemoedstoestand hebben.


Een uitgebreide analyse naar de oorzaak en kracht van de verstoringen en daaropvolgende Clearing van meerdere bronnen van verstoring € 175,-.

Dit bedrag is exclusief eventuele reis- en parkeerkosten.