Spirituele Business Coaching


Spirituele Business coaching is jouw persoonlijke begeleiding

Spirituele Business coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige relatie. Samen met de coach werk je aan vooraf gestelde doelstellingen. Deze kunnen liggen op het vlak van koersbepaling, visievorming. Het maakt allemaal niet uit. Business coaching helpt jou weer vooruit te kunnen kijken.


Wil jij zakelijk in je kracht staan?

Wil jij heel bewust je eigen keuzen maken?

Wil jij helderheid wat jouw rol en taak is in het team?

Wil jij stappen maken in zelfsturing?


Herken je dit?

Bertus Gazenbeek herkent dit als geen ander en zijn respectvolle en open manier van kijken en invoelen maakt hem tot een veelzijdige coach die begeleid op geheel eigen wijze. In zijn holistische manier van werken komen al zijn kwaliteiten samen. Dit geeft veel inzichten in jezelf als persoon in je eigen werkveld, maar ook als onderdeel van een team. Hij kan het verschil maken van een niet-functionerend team naar een goed werkend team, waarbij iedereen in zijn kracht staat en er met plezier kan worden gewerkt. Hij is er van overtuigd dat diepgaande verandering vanuit binnenuit komt en dat doe je samen.


De mogelijkheden voor een Business traject zijn breed en gevarieerd, maar altijd precies op maat gemaakt en met een holistische benadering, omdat iedereen anders is en dat vraagt om persoonlijke aandacht.

De inhoud is afgestemd op de vraagstelling.